tirsdag den 24. november 2009

Gud - dit navn er sundhed

Vi kan lide så godt se i øjnene, at sundhed har overtaget Guds plads. Og som troen skulle sikre de gamle evigt liv, således skal sundhed sikre os et par år længere med et liv, der er lige så spændende som svenskernes.
Derfor er det på sin plads med en revision af de ti bud:

1) Du må ikke have andre guder end din krop – det skulle lige være glutenfri mad, masochistisk maratonløb og Statens Institut for Folkesundhed.

2) Du må ikke misbruge herren din krop til noget som helst, der tangerer noget sjovt.

3) Kom fitnesscentret i hu så du holder det helligt.

4) Du skal ære dit kosttilskud og paperbackudgaven af »Kernesund Familie«

5) Du må ikke spise noget, fordi det smager godt eller gør dig i godt humør. Faktisk er det bedst, hvis du helt kan undgå fødeindtag.

6) Du må ikke bryde slankekuren.

7) Du må ikke stjæle dig til bedre humør ved at lukke øjnene, når du står på badevægten.

8) Du må ikke vidne falsk mod din næste, hvis vedkommende er overvægtig. De skal bare have sandheden lige i sylten: At de er nogle fede tabere uden selvkontrol.

9) Du må ikke begære din næstes Matador Mix eller cheeseburger. Eller noget som helst der smager godt.

10) Du må ikke begære din næstes hustru, og hvis du ikke kan dy dig, så er det kun ok, fordi man taber kalorier ved at have sex. Men husk at vaske lagener bagefter og dup dig med desinficerende væske. Kropskontakt er dybest set uappetitligt.

Husk de ti bud. Thi således kan du få et par år mere i den anden ende, så du kan sidde som 90årig og ærgre dig over alt det, du gik glip af.
Hvis du da ikke dør af kedsomhed forinden.

Ingen kommentarer: