fredag den 11. juli 2008

bloggens type-tjek 3

Der er typer, jeg ærligt frygter at rende ind i. En af dem er den alternative.Den alternative er en kvinde mellem 40 og 50 år, der oftest klæder sig i sjaler, strikkede bluser og løse gevandter. Allerede i gymnasiet følte hun sig anderledes, og hendes klassekammerater var enige. Mest fordi hun altid lugtede af sved.
Den alternative er kulturel og læser meget. Helst andre menneskers hænder. Hun afslører sig hurtigt ved selskaber. Det er hende, der ti minutter inde i en samtale siger til sin bordherre:
- Du er garanteret vægt.
Mænd har hun ellers opgivet. Den alternative havde senest en kæreste, da hun var 22, og hans livslinje afslørede desværre, at han var en reinkarnation af Djengis Khan. I øvrigt fik han migræne af de skåle med terapeutiske olier, hun stillede rundt om sengen, ligesom de blev ved at skændes om, hvorfor hun ikke barberede hårene på benene. Dybest set er den alternative bange for mænd, og det nærmeste hun i dag kommer erotik er kranio-sakral terapi.
Den alternative er ingenlunde tabt for den teknologiske udvikling. Hun har både computer og internet-adgang, og hendes foretrukne-mappe er fuld af links til sider med titler som webwitch og heilpraktiker.dk.
Det er også internettet, der giver hende det brød på bordet, selv hun ikke kan undvære. Da det danske arbejdsmarked ikke rummer plads til chakraer af hendes kvalitet, har hun oprettet sin egen web-forretning, hvor hun afslører et forbløffende jordnært forhold til penge. For eksempel når hun tilbyder åndeuddrivelse i private hjem. Gennem telefonen. Til 800 kroner i timer.

Ingen kommentarer: