mandag den 14. juli 2008

Do you feel lucky, punk?

Det er som bekendt ikke let at være mand i dag. Alt for meget af vores arbejde er stillesiddende og kræver, at vi skal tage stilling til låneomlægning og projektering af kloaksystemer. Vi kan jo ikke alle sammen blive stilladsarbejdere og gå rundt med maoriagtige tatoveringer i nakken og en velvoksen biceps. Der skal også være nogle til at tage sig af tårnhøje gager og bruge udtryk som holistisk tankegang.
Derfor kan det godt begynde at krible i maskuline grabber, når fredagen er ved at gå over i weekend. Og dermed mulighed for at slippe den indre Bruce Willis løs. Få en kæk kasket og en T-shirt fra det lokale fitnesscenter på og være en rigtig mand.
Nu har vi en ret streng våbenlov i Danmark, og man skal ikke vifte ret meget med sin fiskekniv, før man ender i benlås og med terrorloven trukket ned over hovedet. Men så har rigtige weekendmænd adgang til et andet og fuldt lovligt arsenal, der virker næsten lige så godt: Motorsav, stiksav, hækklipper, højtryksrenser og vinkelsliber. Og da man skal udnytte tiden maksimalt, går Rambo a la Silvan i gang tidligt på dagen, så den samlede fuglebestand flygter ind i nabokommunen, og rundstykkerne på naboernes havebord taber deres birkes af bar skræk.
Og så har vi ikke nævnt den ultimative mulighed. Den, der virkelig giver mulighed for at lade sig forvandle til en klon af Erik Peitersen og Dirty Harry. En klon, der brister mandag, når man skal ringe og melde sig syg, fordi man har skudt sig i foden med en sømpistol. Do you feel lucky, punk..?

Ingen kommentarer: