onsdag den 9. juli 2008

Bloggens typetjek - 2

Der er typer, jeg godt kan være lidt bange for at rende ind i. En af dem er den ungdommelige. Den ungdommelige er en mand, der har været 25 år de sidste 15 år. Især når de er flere sammen, er de ungdommelige lette at spotte, når de går i gaderne i hættebluser og med en latter, som om de er ved at brække sig.
Den ungdommeliges liv er viklet ind i ritualer såsom at bøje hovedet hver gang, han går forbi et spejl. Hans største skræk er at opdage en voksende bar plet på hovedet. Endelig har den ungdommelige tilbagevendende spekulationer om at tage på Roskilde Festival, fordi han gerne vil kunne sige, at han har tisset op ad hegnet, men han tør ikke rigtigt. Ligesom han heller ikke viser sig på diskotekerne, fordi dørmændene spørger, om han er kommet for at lede efter sine børn.
Den ungdommelige ynder at opfatte sig som umiddelbar, kæk, helt sig selv og en, der går ind i folk med træsko på. Omgivelserne har mere indtryk af, at han træder hen over folks fødder. Især på dansegulvet, hvor han kun vover sig ud til den langsomme sjæler, hvor kvinderne kan konstatere, at han har usædvanligt mange hænder. Ellers består den ungdommeliges selskabelighed i at hænge ved fadølsanlægget og drøfte de dybere lag i Rammsteins tekster, indtil han bliver så fuld, at han begynder at spille luftguitar.
Den ungdommelige er opdateret og slynger om sig med udtryk som bluetooth og web.2. Derimod nævner han aldrig, at weekenderne går med at tampe i den bærbare og sende let fornærmede svar til 20-årige piger i chatrooms, fordi de ikke vil mødes med ham.

Ingen kommentarer: